MENU

Speciální menu

Hotel Maxant

 

Velikonoční menu v hotelu Maxant 18.4.  - 22. 4. 2019

 Polévky:
• Jarní polévka s celestinskými nudlemi 59,-
•Zeleninový krém s medvědím česnekem  69,-     

Hlavní jídla:
• Jarní zeleninový salát s rozpečeným chlebem         179,-              
(Salátový mix, vejce, ředkvičky, cherry rajčátka)

Velikonoční sekaná plněná vejcem a „baby" špenátem, bramborové pyré, kyselá okurka  184,-

• Pečené králičí stehno protknuté uzeným špekem pečené na šalotce, velikonoční nádivka s kopřivami, špenát  191,-

• Špikovaný kančí hřbet připravený metodou Sous Vide, bramborovo-mrkvové pyré          261,-

Čerstvý pstruh na bylinkách, petrželové brambory  221,-


Dezert:
Velikonoční trhanec s ovocným rozvarem  155,-


 Rezervace stolu není nutná, ale doporučujeme ji, tel. 380 735 229.


 

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací o cookies..