Velikonoční menu v hotelu Maxant 

14.04.-17.04.2017 


Polévky

  • Jarní polévka s celestýnskými nudlemi a  kopřivou
  • Hráškový krém s opečenou slaninou

 

Hlavní chod

  • Špikovaný kančí hřbet připravený metodou Sous-Vide, bramboro-mrkvové pyré
  • Velikonoční sekaná plněná vejcem a „baby“ špenátem, bramborové pyré, kyselá okurka
  • Pomalu pečené králičí stehno v cibulové krustě, mladý smetanový špenát a domácí noky
  • Filet z candáta s glazovanou mrkví a dipem z jarních bylinek

 

Dezert

  • Hruška pošírovaná v červeném víně s kopečkem skořicové zmrzliny



Přihlašte se k odběru Newsletteru

© Copyright 2015 Hotel Maxant.
Značka Hotel Maxant je registrovanou ochrannou známkou.

Produkce Alistra.cz. SEO stránek provádí společnost Alistra s.r.o.